Thursday, May 6, 2010

the end

esok aku exam..last paper...rest jap..nk update diari aku nih..esok berahir la segalenye student life aku kat usm nih selame 3taun...

ALHAMDULILLAH aku dapaat mengharunginye...thanx kepade semue..especially my family 4 ur support..byak menghabiskan masa,tenage, wang ringgit selame aku di usm ini...i appreciate that(harap2 aku dapat keje y best la...korang tolong2 la aku cari keje eh)

thanx jugak kat kawan2..ingat!!! kite banyak menempuhi pelbagai asigmen,projek yg memerlukan kesabaran...ape y penting kerjesame.....thanx also to our lecturer especially our social sciences lect major economics..u are the best among the best...

owh dah mcam menang anugerah lak...

**********tukar topik key**********

esok aku balik..byk gak barang2...yer la xpenah aku bawk balik buku2 aku dari sem 1-5 tuh..nk buang sayang..nk bg org pon sayang...

mka dr sem 1-5 aku letak barang2 dalm stor y disediakan la..letak elok2 dlm beg, kotak..makenye....dah nk abih2 sem nih laku la orang2 y jual kotak taw..siyes aku beli kotak ari tuh 2 hinggit....meh aku tunjuk..ekceli nih bilik rehat..tmpt tgk tv..tp bile time cuti sem je macam nih a keadannya...tapi setiap aras ade tmpt letak brag nih la...

serabot x tgk?aku lagi serabot..tp mcm nih la keadaan yang kitorang kene tempuhi...then dah bukak sem nt mule la terkial2 cari barang kite...so sb tuh la kene tulis name bagai...



tapi sem nih semue brg2 aku akan di bawa pulang..ade space x kat bilik org tuh nt ek mak???samapi beg besar aku tuh dah koyak2..mau x nyer beg tuh dok kulu kilir dari sem 1-5 bile time cuti sem taw..yer la sbb kene kosongkan bilik kan..kalo u lain tuh aku xtaw ar procedure dorang mcm mane....

then aku dah kemas la pape barang y nk bwk esk..dan aku ade la kejam..why?why?




hheheeh..jgn mare yee..aku cabot pape y patot kat board aku tuh..hahah...k la esok de mase aku lyn lgi diari aku nih....



No comments:

Post a Comment