Friday, May 7, 2010

kosongkan bilik...

ok aku dah habis exam td..soklan ade y senang n susah la....tawakal jer la kan....

now aku ngah packing barang2 lagi..n rasenye dah setle kot...nk kene kosongkan bilik dah la...bye2 bilik 224....sob..sob..sob..bilik berantu..eh xde la..hehheh...nih barang2 aku..byk x banyak la ye..tp puas jugak nk mengangkut ni kang..alahai...

tgk la beg aku y koyak tuh yer..hahahaha

en jijo dtg amik aku...welcome to peneng..wahwahwah...die gerak kul 9 tadi...haa rasekan perjalanan yng jauh itu...hhahhaha....taw pon ponat..sakit2 pinggang..cpe suh volunture nk amik sgt kan...hahahhah.....rasekan..semoge selamt sampai ye pakcik......xtaw la kul bpe sampai nih...jgn sesat sudaa...hehehhe....

aaa pasnih agak2 waktu grade la pulak aku dtg peneng nih eh...dlm bln 8..

pasnih kat post blog aku nih xde la cite pasai khidupan aku kat cni dah kan....sb tuh la aku de blog nih..leh imbas balik ape y aku cte,ngarot2 selame nih...

********************

xde pe dah nk cite..tp ari tuh sempat gak ar aku p chowrasta p beli jeruk..n gambar kenangan2 kat menare komtar..cis poyo gler.....



ok ar rase ngantok lak..nk tdo jap..kul bpe entah pakcik tuh sampai.....




Thursday, May 6, 2010

the end

esok aku exam..last paper...rest jap..nk update diari aku nih..esok berahir la segalenye student life aku kat usm nih selame 3taun...

ALHAMDULILLAH aku dapaat mengharunginye...thanx kepade semue..especially my family 4 ur support..byak menghabiskan masa,tenage, wang ringgit selame aku di usm ini...i appreciate that(harap2 aku dapat keje y best la...korang tolong2 la aku cari keje eh)

thanx jugak kat kawan2..ingat!!! kite banyak menempuhi pelbagai asigmen,projek yg memerlukan kesabaran...ape y penting kerjesame.....thanx also to our lecturer especially our social sciences lect major economics..u are the best among the best...

owh dah mcam menang anugerah lak...

**********tukar topik key**********

esok aku balik..byk gak barang2...yer la xpenah aku bawk balik buku2 aku dari sem 1-5 tuh..nk buang sayang..nk bg org pon sayang...

mka dr sem 1-5 aku letak barang2 dalm stor y disediakan la..letak elok2 dlm beg, kotak..makenye....dah nk abih2 sem nih laku la orang2 y jual kotak taw..siyes aku beli kotak ari tuh 2 hinggit....meh aku tunjuk..ekceli nih bilik rehat..tmpt tgk tv..tp bile time cuti sem je macam nih a keadannya...tapi setiap aras ade tmpt letak brag nih la...

serabot x tgk?aku lagi serabot..tp mcm nih la keadaan yang kitorang kene tempuhi...then dah bukak sem nt mule la terkial2 cari barang kite...so sb tuh la kene tulis name bagai...



tapi sem nih semue brg2 aku akan di bawa pulang..ade space x kat bilik org tuh nt ek mak???samapi beg besar aku tuh dah koyak2..mau x nyer beg tuh dok kulu kilir dari sem 1-5 bile time cuti sem taw..yer la sbb kene kosongkan bilik kan..kalo u lain tuh aku xtaw ar procedure dorang mcm mane....

then aku dah kemas la pape barang y nk bwk esk..dan aku ade la kejam..why?why?




hheheeh..jgn mare yee..aku cabot pape y patot kat board aku tuh..hahah...k la esok de mase aku lyn lgi diari aku nih....



Tuesday, May 4, 2010

lonely...

aku sorang2 kat bilik..rumate aku 22 dah balik ke kg halaman tercinta..bestfriends aku pon sume dah balik td.

nanti aku cite lebih lanjut ah..xde mud...:-<

pape pon esok aku exam untk 2nd paper..lame bebeno aku tgu..penat weh...

then last paper jumaat..cepatla mase berlalu....

wish me luck....

Sunday, May 2, 2010

trip to batu feringgi

semalam aku ngan membe p batu feringgi...bertolak dlm kul 10am

tp p bekfest dlu kat restoran khalil.aku mkn roti canai kosong jer.pas2 mcm biase la ble bekfes je sakit perot..alahai...

then dlm setengah jam gak tgu rapid bus...naik bus 302 to jetty.$2

then dr jetty nek bus 101 to batu feringgi.$2.70....so total la pegi balik bpe eh..hehehhe

smpai ferinngi dlm kul 1..then kul 3 balik...sekejap je...kali nih xturun kat jetty tp trun kat komtar...jalan2 jap dlm tuh...dlm kul 530 balik usm..sgah p.mlm..beli nasi kerabu...

siap mkn aku terus tdo..letih gler....dalam kul 9mlm terjage..ade orang kaco...pastu baru p mnd n smbung stdy...

post aku kali nih byk gune numb ah...hehehh....sile jgn boring..hahah..