Saturday, January 23, 2010

dua jer...

iii...ok ari tuh aku dah bgtaw kan sem nih class aku rabu n khamis je..aku amik subjek psikologi perkembangan, psikologi sosial n analisis projek...yang ade asigment just psiko sosial n analisis projek..yang berat ckit subjek analisis projek tuh la...best amik psiko perkembangan taw..walaupun dulu aku xpenah amik biology,kimia,fizik tuh, tp aku telah didedahkan serba sedikit la....yer laa belajar perkembangan dari kite dalam perot sampai la kite mati sok2...interesting taw..tp byk teori uitt...analisis projek la kene wat proposal tentang projek pembangunan yang telah ade such as 2nd peneng bridge n kene analisis projek tuh dari segi cost n benefit...hurm??....ok la...interesting gak kot...hahahah....k la...

Thursday, January 21, 2010

welcome back,,

1st of all....wish all of u happy new year....hahahaha....ape entah, nih dah nak akhir bulan pon...aku baru amik lptop kt kg...baru best ade laptop sendiri..before this i laeve mylaptop at my hometown..coz adik aku sibuk nk gune nak wat keje dier....nasib la aku baik....nt boleh la citer macam2 lagi kat blog nih...btw, sem nih a.k.a last sem a.k.a final year nih, aku byk free.hehehehe...clas aku rabu n khamis jer....but i need to workhard n stdyhard 4 this sem...hopefully la.....k la....