Saturday, November 14, 2009

sejarah..

aaa aku nak tnyer korang nih..meh cni.meh cni..korang tau tak pasal pemimpin2 negara kita yang terdahulu n skang?aaa aku ader cter best punyer..(best ker)hari tuh, aku p beli makanan kat cafe kan..pastuh kan makcik tuh bungkus la guner paper kan..pastu kan..pastukan..aku tertarik betol paper yang makcik tuh guner..pastuh aku amik la aku simpan..wowowowo..nak taw pasai per?aa meh dekat..meh dekat..skang kalau tnyer sape Perdana Menteri kite yang ke-6 korang of coz la taw kan...tapi cthnyer kalo ade orang tanyer : cik/en taw x, Berapa tahun/lame Perdana menteri 1@2@3@4@5 memerintah negara kita??korang taw x??aa kalo nak taw..jom kiter imbau sjarah jap...actually aku penah dgr soklan nih ditanyer kat dalam tv..macam2 pakcik2,pekerja2, student2..jawab taw..sumenyer x bape nak kene.huh..y menulis nih taw ker?sebab tak berape pasti tuh la aku simpan paper tuh...DLM PAPER tuh memang menarik la sebab nye byk info and colouring taw..aku suke aku suke..kalo korang xsuke jgn scrol ke bawah..hahahahah..enjoy ur reading..ngeeee


p/s:if xnampak korang zoom la gmbar tuh..

PM 1 & 2


PM 3&4

..

PM 5&6

best x?best x?if xbest why korang scrol sampai cni????hihihihihi..kekekek

Wednesday, November 11, 2009

pelik la

ngape erk?korang raser x ape yang aku raser?aaa mesti rase jgk la.confirm...aku raser mls gler nak stdy....fikiran aku macam dah ade kat umah..iyer korang pon samer kan...fikir nak cuti dah kan?...btw stdy tuh mesti wajib skang nih..nt kang xdapat jawab exam baru taw..aaa...jom concentrate key..jap2 sebelum tuh aku nak wish kat pakcik aku ciklan:- happy birthday..y ke tut..tut..aku taw...tp ciklan, u still young...hopefully semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur..dan dipercepatkan jodoh(tp kalo pakcik aku nih dah kawin, xbest la..sebab dier adelah pakcik yang paling best kt dunia nih..kalo dier dah kawin, mesti die kene layan istri die..so cpe nk lyn kitorang?huhuhu)k la gua stop cni dulu..papai..


Monday, November 9, 2009

hohohoho

ok nak stat kat maner erk???ermm 1stly aku dah habih exam untuk 3paper..baru 3paper..tinggal 2paper lagi..17 n 20 nov..2minggu lagi tuh....ari tuh dah usaha jawab molek2, tp soklan tuh kua senang sangat daa...dah xdapat jawab sebab asyik fokus tajuk y susahhhhh jer.....hahahaha...uuu sem nih raser pointer macam tut..tut je..hehehe...xsabar arr nak balik kg..rindu kat mak, abah,yang len xrindu pon..huahauhauhua...rindu nak makan masakan mama tercinta.jage la balik nih aku nak makan puas2..huh..kalo abah kol, mesti dier pesan kat aku makan tuh banyak2..dan makan makanan yang lazat2..uwahhh....riso sgt anak dier nih xmakan.aaa caring giler ayah aku nih..love u..
nanti jiran aku Dayu nak kawin..22 nov..aa xtaw la sempat ke x aku nak pegi..yer la kan nt abih exam 20hb tuh, nak ngemas2 brg ec dalam kotak, pastuh nk p letak kat bilik stor lagi..pastuh nak balik ke pahang mengambil maser yang beberpa jam lamenyer..huh.kalo ade bus direct peneng ke kuala lipis kan best gituh..xyah singgah banyak2 perhentian...wahai mereka y terlibat.... u all, mesti pertimbangkan cadangan aku tuh....bkn ke KUALA LIPIS NIH GLEMER......aku mls btol sampai je pudu..kene p pekeliling nek bus kat situ..MAKA...sebab
itulah aku selalu lepak umah akak aku kat subang tuh dulu....lepak2 ngan anak sedare aku yang comel tuh...TP KAN.... kalo ikotkan hati mak aku tuh, maunyer dier xnk aku singgah maner2, suh aku balik umah terus..maklumla mak rindu kat aku la tuh...ngeee. if aku singgah umak akaak aku tuh, maunyer aku lepak2 situ 2,3 ari..pastuh baru aku balik kg...bkn pe..mia tuh rindu kat aku..nak manje2 lebih ngan aku...ngeee...ahhh ape entah aku melalot....tp cuti rayer nih..ade orang tuh nak ajak aku balik kg sekali..itu akan dpertimbangkan..huahuahuaha...cpe?cpe?cpe?ader laaaa...mintak la cuti tuh awal ckit..kalo lewat2 aku mls layan..pastuh aku nak merajuk..kekekekek

ni la dayu..nih waktu dier bertunang...semoga berbahagia ngan insan tercayang...


our memory at rest house kuala lipis....aku.kakna.kakngoh.jery.ciklan,.mia& amar