Thursday, June 20, 2013

FIESZWANS


Aku nak cite pasal bestfriend aku y dah mendirikan rumhatangga..Kebanyakan membe2 aku dah ramai pon bergelar suami isteri.Next question org akan tanya..ko nih bile pulak nk kawin?ehem2 bila nak makan nasi minyak nih?tuh soalan2 femes kan,nt aku jawab aa tunggu sy buat press conference..hahha.artis sangat.insyaALLAH sampai jodoh x kemana.:)
Dulu kat skul kami ade geng taw, name geng aku FIESZWANS..haaa ko ade?heheh

F-farah najiha.dah lost contact.
I-ieda.dah kawin.baru dapat beby https://www.facebook.com/norhidayah.sahadan?fref=ts
E-era.in a relationship kot.hhehe https://www.facebook.com/reez.nyra?fref=ts
S.siti.dah ade anak 1 https://www.facebook.com/idaedy?fref=ts
Z-zakiah.dah kawin.dalam perot ade beby https://www.facebook.com/zakiah.joey?fref=ts
W-wan.ade anak 1 https://www.facebook.com/wan.hafizah.982?fref=ts
A-ayu.dah berpunya kot. https://www.facebook.com/puterinurin.irisyaa?fref=ts
N-nida-baru bergelar isteri https://www.facebook.com/nyda.mohamadali?fref=ts
S-its me syikin.in a relationship.llaaalal https://www.facebook.com/mak.ekin.3?fref=ts

oohh di situ masih tinggal lg 3 org anak  dara+farah xtaw ape status nye.alololo tomey2..tp tuh la,ade y masih kite contact n ade y buz dgn life masing2 kan.biase la tuh.asalkan kite saling ingat mengingati dah cukup bagi aku.Maklumla kite kan penah susah senang bersama waktu kat hostel dulu..banyak kenangan manis pahit y tersimpan kt memori aku,kalau x,xkan la kite ade name geng kan..ohh itu cite 10 tahun y dulu..waktu usia sedang meningkat remaja..hahhaha..

Alhamdulillah dengan keizinan, sampai jugak aku ke kenduri mereka semua kecuali Siti.sory awak.Hopefully korang sume bahagia hingga hujung nyawa.amin..doakan jugak y terbaik buat aku n membe y lain ye.Aku still sayang korang,rindu sangat kat korang.walaupun ade antara kita y dah xcontact each other kan.its okay..