Wednesday, May 1, 2013

~Bride to be~

sedih pulak nk post pasal nih...lap air mate dulu..sob..sob...
aku kawan ngan die sejak dari darjah 3 lagi(1996). haa waktu tuh dah jadi 1geng ok..22 active dlm netbal n bola baling..kitorang memang rapat la.bile masuk sekolah menengah kitorang still belajar di sekolah yang same.start form 1(2000) sampai form 5(2005)..aku kenal dengan sume family die,die pon same..

habis form 5,die dpt belajar kt uitm .aku masuk form 6 je.waktu tuh susah ckit la nk jumpe2 coz masing2 belajar.lagipon lau balik kg pon susah nak hangout same2 coz masing2 xde transport..hehe..pas2 aku dpt usm peneng.haa masing2 konon2 struggle la kan kene belajar.heheh..ingt lagi x kalo nk keluar kite naik bus kan.jalan kaki tgu kat petronas lipis tuh..hahah...

sekarang ni bile masing2 dah keje,mmg senang ckit la nak hangout came2.ckp je anytime.hehhe,,Time aku balik kg,dah jd kewajipan utk aku inform kt die..so kami leh la planing nak buat ape..hehe..biase berdua pon jadi,Kalo  x die lepak umah aku,aku pegi lepak umah die.Mak aku pon dah terbiase dgn perkara ini..lau ade aku,mst ade die dan sebaliknya..(oh pade membe2 yang bace post nih,umah dorang jauh ckit..hehhe..sb tuh kadang2 lau keluar mst aku n die je..)oo lg 1 kitorang mmh kuat bergosip(uhh jgn slh sangka yer.cite problem masing)aku rase sng kot bercerita dengan die...
***********************************
bile dapat taw die nak bertunang (2012)aku sbg kawan mstla happy,..hehhe...ohhh xsangka tunang die mmg slh seorang y aku kenal sejak mereka bercinta...waktu awak bertunang tuh cantikk sgt..hehe



Ahaaa dalam masa beberapa hari lagi nih die bakal bergelar seorang isteri.(insyaalah)Akad nikah 3mei2013(jumaat)..kawin :4mei2013(sabtu).Aku n membe y dok kl nih dah apply cuti for this friday..heheeh..eksaited kan.Sebenarnya sedih jugak  tapi saya dah pesan awal2 kat die, bile dah kawin, KAlau aku BAlik kg,kite keluar mcm biase yer..heheh..
hopefully sumenye berjalan dengan lancar dan Allah permudahkan segalanya..amin..aku bkn nk ckp ape,setiap kali lau aku tgk org akad nikah aku pulak y terlebih over sedihnye...huhu...inikan pulak kawan y kite knl sejak kecik kan...
gambar2 kenangan kite ngan die sebelum die jd isteri org.hehe
p/s :Nida aku doakan ko bahagia dengan die sampai akhir hayat.Jaga hubungan elok2.dengar ckp suami. jgn ingt ko TUH single lg yer.hehhe.aha dah kawin tuh jgn miss pulak contact ngan aku n kawan y lain,...semoga hubungan kite juga berkekalan selamanya.aku sayang kat ko.:)