Thursday, October 29, 2009

rehat sebentar...

huuuu stdy maut punyer aku..tdo lewat, bangun lewat..haa elok la tuh...tp facebuk tuh layan la jugak kan...xkan nak concentrate pd stdy jer..yer la time mkn..layan la tenet jap..ngeeee..tp kalo stdy mlm, haaa mesti roti nih selalu aku kerja kan..lapo weh tgh2 mlm...


ok la..nk smbg stdy smule....

Thursday, October 22, 2009

hari ini dalam sejarah..cewahh...

haa pagi tadi clss bi yang terakhir...haaa tbe2 teacher aku yang baik, cantik, yang pandai mengajar namenye pn zarina telah membuat seprais kat kitorang taw..die telah memberi kepada kami..jeng..jeng..
sedap sangat.....yummy...
p/s..thanx teacher.....kalo sume lecturer kat cni mcm tuh kan best......heheheh..demand la plk..kalo myresult gempaq, sayer blanje techer plk...(sebenarnye tmpat aku sokmo kt dpn sekali n tepi aircond tuh,,coz x la raser aircond sgt..mau x...pagi2 g class tuh, kalo kene aircond maunyer mengantuk..nasib la class pagi nih sekali seminggu jer.ngee)..ape2 pon pagi td aku mmg happy sgt....:-)

Then, pas abis class tuh, aku pon p tuto ekonometrik buat kali yang terakhir..cewahh...tbe2 dah nak abih tuto tuh, my tuto mr tang, telah meberi tips2 menghadiri temuduga kerja untuk masa akan datang...owh...best gak...sebab die nih dah berpengalaman selama beberapa tahun menjadi tukang interview orang..aku dgr la.best gak citer die

Pas abih tuto tuh...aku, matun and tan siang yew, telah pergi menghantar asigmen kitorang...pas tuh kitorang pon mengada-ngada nok bergambor..hahah..kitorang sajer ajak tan, agar die boleh menjadi kameraman untuk kitorang..hahahah...thanx a lot...
At last....ape dah jadi ngan tan nih..mengamok gamaknyer...kene suruh itu..suruh ini..hahahahah.ramai orang nengok..cehcehceh...
thats all...bye2....

Tuesday, October 20, 2009

hai

nothing to said...






Saturday, October 17, 2009

eviews6.0

yaaa...akhirnye aku dah semakin paham nak guner perisian eviews nih..n finally projek aku dah hampir siap n nak submit this friday...mane x nyer..kul 4 pagi baru tido wat kejer nih then terlepas subuh..ishk3...kul 12 lebih baru bagun....ape nak jadi la...thanx kat membe2 aku...seriusly mule2 aku mmg xtahu nak wat..ade ke patot aku suh membe aku masukkan data dalam eviews tuh..ishk aku pikir xleh jadi kalo macam tuh..then balik bilik aku install perisian tuh..then aku try wat sendiri slow2...tgk instruction kat nota..then...wah...senang jer upenyer nak masukkan data nih...so bile dah pandai tuh..raser mcm best sgt..yer la..nak seribu dayer, xmau seribu dalih..betol dok???...thats all..nak smbung wat kejer nih...

Sunday, October 11, 2009

aerobik....

iiii....dulu ingat x...aku penah ckp aku suke sgt join aerobik...so aku telah menjoinkan diri aku untuk amik ko-k aerobik pada semester nih.setiap isnin n khamis kul 5-645 ptg, ade latihan aerobik taw...so dah lame la abih n dah dpt result pon. dengan bangganya aku dapat A.myb bcoz aku dah perform yang terbaik waktu wat performance kat sir Geoge tuh...kitorang kene perform dalam grup but dinilai berdasarkan individu..so thanx kat membe2 grup aku, yang byk beri tunjuk ajar, berlatih same2, and saling mendengar pendapat masing2 dalm membuat step tuh...aku rase grup kiter mmg yang terbest waktu tuh...lepas nih susah dah nk jumpe korang semue bcoz semunye dari kos n desasiswa yang berlainan...aaa kami pakai tshirt yang color samer taw just pay $5 cox membe aku, ayu dapat cari sponser. n kepada eza, thanx sebab cari kan baju nih.mmg cantik. sampai sir puji...x cayer, nanti tengok la baju kami.mmg nice sgt....so rase mcm nak perform selali lagi la.xpuas.hahahha.20minit tuh kami perform..best sangatt...miss u alll.mmg xdapat lupe kenangan ngan korang sume..muahh
aku, ayu n eja..kat blakang tuh ai yin....


dah ciap berlatih sebelum nk perform...



sebelum nak perform posing dulu........







the end..posing ngan sume grup n sir george



Saturday, October 10, 2009

1 MALAYSIA

minggu ni usm ade wat program 1 siswa 1 malaysia. macam2 program la ade.aku juga x ketinggalan untuk menyibukkan diri aku kat event mcm tuh.ngeee.mlm td ade program handshake..different culture wat performance.then ade pesta pelita...PESTA TANGLUNG, eee macam2 la...so lyn pic ni jer la








ramai tau orang datang......

ni la coursemate aku yang aku sayang2 sgt...





thats all......ngeeee



































Friday, October 9, 2009

stdy time

owh, raser macam cepat jer maser berlalu. mane taknye, tinggal lagi 2miggu for kuliah and tutorial. then start la stdy weeks..then exam time..wawawawa banyak lagi yang tak stdy. now byk koje kene wat. asigmen kewangan baru jer siap. asigmen econometrik xwat aper lagi.cover page, penghargaan tuh aku siap la. hehehehe. yang len xpaham weh...nak guner perisian eviews tuh, mak oih banyak susah.lain la kalo just consentrate for this subjek untuk 3taun.ini kang, just amik masa sebulan nak kene taw mendalah eviews nih maksudnyer 4hours je taw.... sume membe aku terbeban. nasib ade geng..ngeh33......then asigmen sekto awam pon xsiap ag, nasib la wat in pairs.kurang beban.ngeh33..,then ade quiz kewangan....wawawawa banyak nyer..nasib la badan, sape suh jadi student,,ngeh33....tapi waktu nih la nk kutip ilmu2 tuh tok dijadikan panduan utk masa akan datang..cewah...aaaa dah nak habis sem nih, duit ptpt pon dah xde....nasib la ade insan yang sudi mendermakannya..saper lagi kalo bkn mak, abah n tut tut tut...kepada abangku besham yang terjebak kat dalam blog nih, hulurkan tangan, ringankan beban key...huhuhuhu...