Sunday, December 2, 2012

~sf beauty dihatiku~

hye korang...aku sebenarnya nak share ngan korang..org kate SHARING IS CARING right??
actually post kali nih nk share more pasal kulit muka kita. Kita sebenarnye dilahirkan dgn kulit muka y cntik,bersih.tp biase la ada macam2 faktor menyebabkan perubahan tersebut kan.

yupp aku  mmg ade masalah kulit berjerawat.seingat aku jerawat2 nih mula naik bila aku form3.korang taw byk taw sampai aku f6 mcm tuh la.now jerawat tuh meninggalakan kesan lubang di muka aku..uwaaa.ia juga menyebabkan muka aku kusam dan x bermaya.huh.mayb dulu aku ade masalh kulit sensitif la kot,xpon dulu2 jerawat selalu naik coz kuat sgt bercinta..kekek..CINTA MONYET..

tapi sekarang alhamdulillah, dah ade income sendiri,bile org promot je produk utk jerawat boleh la beli kan.tp depends jugak la produk ape.. 1stly kakak aku la (kakna) die cite la y produk nih bagus,berkesan,kawan2 die gune sume reaksinye positif,pas2murah,tahan lama aku ape lagi terus terpengaruh la..SO Aku pon nak cuba la gune sbb before tuh aku gune y set syahirah tuh je,,heheh.

So aku stat  la gune produk SF BEaUTY nih on JANUARI 2012 sehingga la sekarang. Aku rase produk nih mmg sesuai sgt2 ngan aku.harga mampu milik okey..actually leh tahan dlm 2bulan.mmg berbaloi2..ade pencuci muka,night n day cream.

MEH AKU TUNJUK SIKIT MUKA AKU SEBELUM N SELEPAS YEP...AHA KORANG JGN TERKEJUT PULAK..HEHHEH..MALU I..SO LAU ADE CAPE2 YANG NAK TAW PASAL PRODUK NIH JGN MALU SEGAN  UNTUK TNYE KAT AKU..AKU BOLEH SHARE NGAN KORANG :) K BYE

ok fine muka kusam maklumla saya seorang y sgt aktif 





No comments:

Post a Comment